Dagens rett: Kjøttboller med salsa og potetmos
Potetstappe og kjøttboller er barnemat både for hender og mager.
Her er en lettlaget variant med begge deler, som sikkert vil piffe opp stemningen rundt middagsbordet.
Porsjoner 4
Ingredienser
Porsjoner 4
Ingredienser
- 400 g kjøttdeig
- 1 ts salt
- ¼ ts pepper
- 1 ss kavring (kan sløyfes)
- 4 ss hakket frisk kruspersille eller andre friske urter
- 2 ss smør eller olje til steking
- 1 pose potetmospulver
- 1 glass salsa
- 1 stk grønn paprika
- 1 pk nachos chips
- Slik gjør du
1. Kna sammen alle ingrediensene og lag små boller.
2. Stek bollene på middels varme i ca. 10 minutter.
3. Lag potetmos etter oppskrift på pakken.
4. Hakk paprika i fine biter, og bland den i salsaen.
Server med nachochips.
Oppskriften er hentet fra Matprat.no
Denne saken ble første gang publisert 12/01 2012, og sist oppdatert 30/04 2017.