Her er en lettlaget variant med begge deler, som sikkert vil piffe opp stemningen rundt middagsbordet.

Porsjoner 4

Ingredienser
  • 400 g kjøttdeig
  • 1 ts salt
  • ¼ ts pepper
  • 1 ss kavring (kan sløyfes)
  • 4 ss hakket frisk kruspersille eller andre friske urter
  • 2 ss smør eller olje til steking
  • 1 pose potetmospulver
  • 1 glass salsa
  • 1 stk grønn paprika
  • 1 pk nachos chips
  • Slik gjør du

    1. Kna sammen alle ingrediensene og lag små boller.

    2. Stek bollene på middels varme i ca. 10 minutter.

    3. Lag potetmos etter oppskrift på pakken.

    4. Hakk paprika i fine biter, og bland den i salsaen.

    Server med nachochips.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!