Du trenger ikke ferdig strimlet kjøtt for å lage en wok. Kjøp koteletter og strimle selv!

Porsjoner: 4

Ingredienser:
  • 4 stk kotelett av svin
  • 2 ss olje til steking
  • 1 stk brokkoli
  • 200 g frisk sjampinjong
  • 1 stk rødløk
  • 1 pk sukkererter
  • 1 stk rød paprika
  • 2 ss soyasaus
  • 3 ss østerssaus (oyster sauce)
  • Slik gjør du:

    1. Renskjær kjøttet for bein og fett og del det i ½ cm tykke strimler.

    2. Del brokkoli i små buketter. Skjær sopp og løk i båter, paprika i strimler og sukkererter deles i to på skrå.

    3. Stek kjøttet raskt i olje i skikkelig god varm wok eller panne. Tilsett brokkoli og sopp. La det steke i ca. 2 minutter. Ha i resten av grønnsakene og la alt steke i 3-4 minutter. Tilsett soyasaus og østerssaus. Vend alt godt sammen.

    Serveres med ris.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no


Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!