Prøv denne superraske og enkle kyllinggryten med hermetiske tomater og kikerter. Dette er god hverdagskost!

Porsjoner: 4

Ingredienser:
  • 4 stk kyllingfilet i strimler
  • ¼ ts finhakket rød chili
  • ¼ ts gurkemeie
  • ¼ ts malt spisskummen
  • salt og pepper
  • 1 ss olivenolje
  • 1 båt hakket hvitløk
  • 2 stk snittet vårløk
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 1 boks hermetiske kikerter
  • 100 g frisk spinat eller bladpersille
  • Slik gjør du:

    1. Legg kyllingstrimlene i en bolle med krydder og bland godt. La det gjerne stå og trekke smak en stund.

    2. Varm olivenolje. Stek hakket hvitløk og kyllingstrimlene i 2-3 minutter.

    3. Tilsett tomater og skylte kikerter og la det hele bli gjennomvarmt. Tilsett spinat eller persille og strimlet vårløk helt til slutt. Server med en gang.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no


Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!