Du finner alltids noe i kjøleskapet eller matskuffen som kan kombineres med egg i en omelett eller eggepanne. Et par artisjokker, litt fetaost og paprika blir til en deilig, gresk omelett.

Porsjoner: 2

Ingredienser:
  • 4 stk egg
  • 4 ss vann
  • salt og kvernet pepper
  • 25 g fetaost i biter
  • 2 ss hakket bladpersille
  • 2 stk hermetiske artiskokker
  • ¼ stk finhakket rød paprika
  • 1 ss margarin
  • Slik gjør du:

    1. Visp sammen egg, vann, salt og pepper. Bland inn fetaost og persille.

    2. Fres artisjokkbiter og paprika i litt margarin. Hell i eggeblandingen og trekk den stivnede røren inn mot midten. La omeletten steke noen sekunder før den brettes dobbelt.

    Serveres varm med en god salat.

    Tips

    I stedet for å brette omeletten dobbelt kan du legge over lokk og la omeletten stivne som en eggepanne ved svak varme.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no


Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!