Knapt noe smaker bedre enn en suppe laget fra bunnen av. Lag gjerne suppen ferdig i dag, så trenger den bare varmes opp til middag i morgen. Tilsett stekte svinestrimler like før servering.

Porsjoner: 4

Ingredienser:
  • 400 g renskåret svinekjøtt i strimler
  • 2 ss flytende margarin
  • 2 ss rapsolje
  • 1 stk finhakket løk
  • 2 båt finhakket hvitløk
  • 1 stk hakket rød chili
  • 1 boks hermetiske røde linser
  • 1 boks hakkede hermetiske tomater
  • 1 stk hønsebuljongterning
  • 1 l vann
  • Slik gjør du:

    1. Fres løk, hvitløk og chili i olje i en gryte til løken er blank. Tilsett godt avrente linser, tomater, vann og buljongterning. La suppen småkoke i ca. 30 minutter.

    2. Stek strimlene raskt i en panne. Krydre med salt og pepper og tilsett i suppen.

    Server suppen rykende varm.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no


Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!