Et pitabrød kan fylles med veldig mye. Denne gangen kan du prøve kalkun!

Porsjoner: 4

Ingredienser:
  • 4 stk pitabrød
  • Panneburger av kylling eller kalkun: 400 g kyllingkjøttdeig , evt. kvernet kalkunkjøtt
  • 1 ts salt
  • ½ ts pepper
  • 1 stk egg
  • 2 ss margarin til steking
  • Slik gjør du:

    1. Ha alle ingrediensene til panneburgeren i en bolle eller matprosessor og rør dem lett sammen.

    2. Klapp farsen ut til en stor burger som dekker hele stekepannen. Stek burgeren i ca. 5 minutter på hver side eller til den er helt gjennomstekt.

    3. Del panneburgeren i 8 snipper og legg to og to snipper i hvert pitabrød.

    Serveres med salat, agurk- og gulrotstrimler osv. Ha eventuelt på litt dressing til slutt.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no


Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!