Denne retten er lynrask, enkel og kjempegod. Med renskåret svinekjøtt og grønnsaker blir dette en sunn og næringsriktig middag. Dersom du ikke har en wok, kan en alminnelig stekepanne brukes.

Porsjoner: 4

Ingredienser:
  • Ca. 400 g renskåret svinekjøtt i strimler
  • 1 pk frisk spinat
  • 1 stk rødløk
  • 1 stk rød chili
  • 1 båt hvitløk
  • 2 ss olje til steking
  • Ca. 2 ss østerssaus (oyster sauce)
  • Slik gjør du:

    1. Stek løk i båter, hakket hvitløk og chili. Ta det ut av woken.

    2. Stek kjøttet, tilsett de stekte grønnsakene, og bland inn spinaten.

    3. La det surre et par minutter, hell på østerssaus og server med ris.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no


Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!