Denne kalkungryten er enkel å lage og trenger kort tilberedningdtid. Og den smaker kjempegodt!

Porsjoner: 4

Ingredienser
  • 600 g strimlet kalkunkjøtt
  • 8 stk stjerneløk
  • 200 g frisk sjampinjong
  • 5 dl hønsebuljong (utblandet)
  • ½ ts tørr sennep
  • ½ ts paprikapulver
  • 1 ss worchestershiresaus
  • salt og pepper
  • 3 ss tomatpuré
  • litt sukker
  • 1 beger seterrømme eller kremfløte
  • 1 stk grønn paprika i strimler
  • 1 stk rød paprika i strimler
  • evt. et persilledryss
  • Slik gjør du

    1. Brun kalkunstrimlene lett i en panne.

    2. Ha dem over i en kjele og tilsett lettstekt løk og sjampinjong. Ha i buljong og de andre ingrediensene. La det småkoke noen minutter.

    Server med hakkede rødbeter og sylteagurk. Ris eller potetmos smaker godt til.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!