Her lar vi den kraftige pølsa med salt- og røyksmak kombineres med friskhet fra appelsinen og litt krutt fra chilien.

Porsjoner: 4

Ingredienser
  • 1 stk vossakorv delt i fire på langs
  • 4 skive bacon
  • 4 skive pumpernikkelbrød eller rugbrød
  • 8 ss kålrotstappe
  • 1 stk appelsin delt i biter
  • 2 ts finhakket rød chili
  • 4 ts frisk rosmarin
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • Slik gjør du

    1. Kok opp vann og la vossakorven trekke i 2-3 minutter. Del bacon i biter og stek i en panne.

    2. Ha kålrotstappe på brødskiva og legg på vossakorv, bacon, appelsin og chili.

    3. Pynt med litt rosmarin.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!