Ønsker du høyere smørbrød så er det bare å doble mengden fyll.

Porsjoner: 4

Ingredienser
  • 12 skive stekt, kald ribbe
  • 4 skive grovt rugbrød
  • 4 ts grov sennep
  • 4 ss kålrotstappe
  • ca. 8 skive rødbete
  • ca. 8 skive sylteagurk i skiver
  • 4 stk svisker
  • ca. 1 stk eple
  • 2 ts søt sennep
  • 4 ts bladpersille
  • Slik gjør du

    1. Smør litt grov sennep utover brødskiva og legg på ribbeskiver og kålrotstappe.

    2. Fordel garnityret utover tallerkenen og ha litt sennep på toppen av smørbrødet.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!