Med medisterboller i, får du en liten smak på jula.

Porsjoner: 4

Ingredienser
  • 500 g medisterdeig
  • 1 boks hakkede hermetiske tomater
  • 2 boks chilibønner
  • 4 dl kjøttbuljong (utblandet)
  • ½ ts malt koriander
  • ½ ts malt ingefær
  • ½ ts salt
  • Slik gjør du

    1. Ha tomatene og chilibønnene i en kjele. Kok det opp og rør inn buljong. Smak til med krydderet.

    2. Grav små medisterboller ut med en teskje og legg dem i den kokende suppen. La alt småkoke i 10 minutter.

    Serveres med brød.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!