Tankene dine vil fort også vandre mot eksotiske strøk!

Porsjoner: 4

Ingredienser
  • 600 g medisterfarse
  • 2 ss margarin til steking
  • 4 ss honning
  • 2 ½ dl couscous
  • 2 ½ dl vann
  • 1 stk kjøttbuljongterning
  • 1 ts margarin
  • 120 g tørket frukt i små biter
  • 1 stk hel kanel
  • Slik gjør du

    1. Lag små boller av farsen og stek dem i margarin. Tilsett honning når bollene har fått stekeskorpe. Stekes i 8 minutter til de er gjennomstekte.

    2. Kok opp vann med buljongterning, margarin, tørket frukt og kanel. Ta kjelen vekk fra platen og hell i couscousen. La det stå å svelle i 5 minutter under lokk. Rør godt.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!