Server sennepstappen ved siden av røkt skinke og stekte grønnsaker.

Porsjoner: 4

Ingredienser
  • 800 g røkt skinke
  • 2 stk eple
  • 1 stk rødløk
  • 1 stk brokkoli
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 2 pose potetmospulver
  • 2 ss grov sennep
  • Slik gjør du

    1. Del eplene og løken i båter. Brokkolien i mindre buketter. Stek juleskinkeskivene i en stekepanne sammen med grønnsakene til dem er brune og møre.

    2. Lag potetmosen etter anvisning på posen. Rør inn sennep når du rører mosen luftig.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!