Dagens rett: Juleskinke med sennepstappe

Rask, spennende og annerledes middag.

Dagens rett: 
					
	





	Juleskinke med sennepstappe
Dagens rett: Juleskinke med sennepstappe
Sist oppdatert
Server sennepstappen ved siden av røkt skinke og stekte grønnsaker.

Porsjoner: 4

Ingredienser
  • 800 g røkt skinke
  • 2 stk eple
  • 1 stk rødløk
  • 1 stk brokkoli
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 2 pose potetmospulver
  • 2 ss grov sennep
  • Slik gjør du

    1. Del eplene og løken i båter. Brokkolien i mindre buketter. Stek juleskinkeskivene i en stekepanne sammen med grønnsakene til dem er brune og møre.

    2. Lag potetmosen etter anvisning på posen. Rør inn sennep når du rører mosen luftig.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Denne saken ble første gang publisert 12/12 2011, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også