Dagens rett: Grove fiskekaker
Hjemmelagede fiskekaker smaker kjempegodt.
Server med revne gulrøtter og kokte poteter - eller legg en fiskekake i et burgerbrød sammen med salat og litt remulade.
Porsjoner: 2
Ingredienser
Porsjoner: 2
Ingredienser
- 400 g seifilet
- ca. ½ ts salt
- 1 ss potetmel
- 1 dl melk
- ¼ ts malt hvit pepper
- 2 ss finsnittet purre
- 2 ss finhakket løk
- 1 stk egg
- Slik gjør du
1. Skjær fisken i mindre biter og ha den i en matprosessor sammen med resten av ingrediensene. La matprosessoren gå i 15-20 sekunder til alt er blandet, men fremdeles grovt.
2. Form til fine kaker og stek dem pent brune.
Server grove fiskekaker med revne gulrøtter og kokte poteter - eller legg en fiskekake i et burgerbrød eller på en brødskive sammen med salat og eventuelt litt remulade.
Oppskriften er hentet fra Matprat.no
Denne saken ble første gang publisert 09/12 2011, og sist oppdatert 30/04 2017.