Server med revne gulrøtter og kokte poteter - eller legg en fiskekake i et burgerbrød sammen med salat og litt remulade.

Porsjoner: 2

Ingredienser
  • 400 g seifilet
  • ca. ½ ts salt
  • 1 ss potetmel
  • 1 dl melk
  • ¼ ts malt hvit pepper
  • 2 ss finsnittet purre
  • 2 ss finhakket løk
  • 1 stk egg
  • Slik gjør du

    1. Skjær fisken i mindre biter og ha den i en matprosessor sammen med resten av ingrediensene. La matprosessoren gå i 15-20 sekunder til alt er blandet, men fremdeles grovt.

    2. Form til fine kaker og stek dem pent brune.

    Server grove fiskekaker med revne gulrøtter og kokte poteter - eller legg en fiskekake i et burgerbrød eller på en brødskive sammen med salat og eventuelt litt remulade.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!