Hvorfor ikke la grønnsakenes konge få ledsage kyllingfileten med muntert selskap av knasende cornflakes og syrlig rømme?

Porsjoner: 4

Ingredienser
  • 4 stk kyllingfilet
  • 2 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 4 ts paprikapulver
  • 2 ss rapsolje til steking
  • 16 stk frisk grønn asparges
  • 4 ss lettrømme
  • 8 ss corn flakes
  • Slik gjør du

    1. Krydre kyllingfileten med salt, pepper og paprikapulver. Stek den i 2 minutter på hver side i middels varm panne. Etterstek på lav varme under lokk i 4 minutter.

    2. Skrell nederste del av aspargesene. Kok dem i lettsaltet vann i 3-4 minutter til de er knapt møre. (avhengig av størrelse)

    Server med salat

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!