I løpet av 20 minutter er denne middelhavskyllingen med pasta klar til servering. Raskt og sunt!

Porsjoner: 4

Ingredienser
  • 4 stk kyllingfilet
  • litt salt og pepper
  • 4 ss flytende margarin til steking
  • 3 ss revet parmesan
  • 8 stk grønne oliven
  • 2 ts hakket frisk oregano
  • Basilikum- og tomatsaus:
  • 2 stk løk i båter
  • 2 boks hermetiske tomater
  • ca 1 ts sukker
  • 2 ss finhakket frisk basilikum evt. oregano
  • Slik gjør du

    1. Stek kyllingfiletene i litt flytende margarin i 2 minutter på hver side. Legg på lokk, skru platen ned et trinn, og etterstek i 6-8 minutter avhengig av tykkelsen på fileten.

    2. Fres løk og hvitløk i litt olje i en kjele til løken er blank. Tilsett knuste, hermetiske tomater, litt sukker og basilikum eller oregano. La alt putre i noen minutter. Smak til sausen med salt og pepper.

    Server med kokt pasta. Dryss eventuelt litt revet parmesan på toppen og pynt med oliven og oregano.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!