Kylling har den fantastiske egenskap å passe til alt mulig av krydder og ingredienser. Denne raske hverdagsretten inneholder couscous, aprikoser og korinader - herlig!

Porsjoner: 4

Ingredienser:
  • 4 stk grillet kyllinglår
  • 400 g couscous
  • 1 boks hermetiske aprikoser
  • 1 dl rosiner
  • ½ stk i terninger slangeagurk
  • 2 ss hakket frisk koriander
  • ½ ts salt
  • ½ ts pepper
  • Slik gjør du:

    1. Varm kyllinglårene i ovn ved 200 °C i 20 minutter, eller i en stekepanne.

    2. Kok couscous etter anvisning på pakken. Bruk laken fra aprikosene som en del av væsken.

    3. Tilsett rosiner og agurk, bland inn hakket frisk koriander. Smak til med krydder.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!