Tacos blir alltid satt pris på ved middagsbordet, og er en favoritt for de fleste. Kanskje er det den herlig krydrede smaken som gjør at de fleste elsker taco. Hvorfor ikke variere med nye oppskrifter med smak av taco? Her har du en rykende varm og enkel oppskrift på tacosuppe.

Porsjoner: 4

Ingredienser:
  • 500 g karbonadedeig
  • 2 stk løk
  • 2 boks hermetiske kikerter
  • 2 poser tacokrydder
  • 1 ½ l kjøttbuljong (utblandet)
  • 2 ss maisstivelse (maizena) utblandet i vann
  • Slik gjør du:

    1. Fres løken gyllen. Ha over karbonadedeigen og stek det til det er gjennomstekt. Ha i tacokrydder.

    2. Hell buljongvannet over kjøttblandingen.

    3. Ha i kikertene og la det koke i ca. 15 minutter. Spe med maisstivelse i en tynn stråle under omrøring til passe tykkelse.

    Serveres med revet ost og tortillachips.

    PSST: Har du kjøttrester fra tacomiddagen, kan du fint bruke dem i suppen.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!