Reinsdyrkjøtt er noe av det magreste kjøttet du kan spise og er raskt å lage. Server gjerne med stekt egg til.

Porsjoner: 4

Ingredienser:
  • 400 g reinsdyrhakk (kvernet reinsdyrkjøtt)
  • 2 ss margarin til steking
  • 1 stk løk
  • 8 stk kokt potet
  • ½ ts salt
  • ¼ ts pepper
  • Slik gjør du:

    1. Fres reinsdyrhakk i varm panne.

    2. Demp varmen. Ha i finhakket løk og poteter skåret i terninger. La det steke et par minutter.

    3. Smak til med salt og pepper.

    Server det gjerne på brød med speilegg.

    PSST: For å sette en ekstra spiss på det hele, kan du godt bruke krydderurter og/eller peppermiks.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no


Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!