Dagens rett: Kalkun- og lakseflette

Litt av en vri!

Dagens rett:
					
	






	Kalkun- og lakseflette
Dagens rett: Kalkun- og lakseflette
Sist oppdatert
Prøv laks og kalkun i samme flette! Med wokkede grønnsaker og litt søt chilisaus blir det hele både sunt og godt!

Porsjoner: 6

Ingredienser
  • 1 stk kalkunfilet, ca. 750 g
  • 250 g laksefilet
  • 2 ss olje
  • 6 ss frisk dill eller andre urter
  • 1 stk rød chili
  • salt og pepper
  • Wokgrønnsaker:
  • ½ stk savoykål
  • 18 stk frisk grønn asparges
  • 1 stk rødløk
  • 3 ss nøtte- og frøblanding til salater
  • 1 ts flaksalt (flaksalt)
  • Slik gjør du

    1. Skjær kalkunfileten i 10 tynne strimler og laksefileten i 5 strimler. Pensle 5 kalkunstrimler med olje og rull dem i krydder.

    2. Lag fletter med en laksestrimmel, en kalkunstrimmel og en kalkunstrimmel med krydder. Endene festes med en tannpirker.

    3. Stek flettene forsiktig i panne med olje og stek videre i ovn på 160 °C i ca. 15 minutter, avhengig av størrelse.

    5. Del opp wokgrønnsakene og stek dem raskt. Dryss over salatnøttemix og flaksalt til slutt.

    Server kalkun- og laksefletten med med kokt ris, søt chilisaus og wokgrønnsaker.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Denne saken ble første gang publisert 20/11 2011, og sist oppdatert 06/05 2017.

Les også