Alle liker tacokjøttboller! Med potetmos og grønnsaker i ett blir dette en veldig rask og smakfull middag!

Porsjoner: 4

Ingredienser:
  • 800 g kjøttdeig av svin
  • 1 pose tacokrydder
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 6 dl vann
  • 2 ss margarin
  • 1 ts salt
  • 4 dl melk eller vann
  • 2 pose potetmospulver
  • 1 pk dypfryst grønnsaksblanding (amerikansk)
  • 1 glass salsa
  • Slik gjør du:

    1. Bland sammen kjøttdeig og krydder i en bolle. Bruk en spiseskje og "grav" ut små kjøttboller. Stek dem i en stekepanne med margarin/olje til de er gjennomstekte.

    2. Kok opp vann med salt og margarin. Hell i grønnsaksblandingen og la det koke opp igjen. Ta kjelen til side og hell i melk/vann (avhengig av hva det står på potetmosposen). Dryss i potetmospulveret og la det svelle i ca. 5 minutter. Rør det luftig.

    Serveres med salsa.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no


Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!