Alt-i-ett-form med gode smaker. Rask middag som alle liker!

Porsjoner: 4

Ingredienser:
  • 300 g lettere kjøttpølse
  • 300 g pastaskruer
  • 1 stk liten purre
  • 1 tube smøreost (salami, pepperoni, e.l.)
  • ½ ts salt
  • ½ ts pepper
  • 30 g evt. hvitost
  • Slik gjør du:

    1. Kok pasta etter anvisning på pakken. Skjær purren i ringer og pølsene i skiver.

    2. Bland pasta, purre, pølser og ost i en ildfast form. Tilsett salt og pepper. Varmes i ovnen i 10 minutter på 230 grader. Retten kan også gratineres med ost.

    Serveres gjerne med salat.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no


Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!