Dette er en av våre aller enkleste retter. Det tar så kort tid å lage denne retten at man faktisk har tid til å drømme seg litt bort til varmere strøk. Passer også utmerket som hyggemat til gullrekka på tv i helgen!

Porsjoner: 4

Ingredienser:
  • 400 g kjøttdeig eller karbonadedeig
  • 2 ss margarin til steking
  • 1 pose meksikansk gryte
  • 1 glass salsa à 340 g
  • 1 pose tortillachips
  • 100 g hvitost
  • Slik gjør du:

    1. Stek kjøttdeigen i en gryte med margarin.

    2. Lag gryten som anvist på posen, minus 2 dl væske. Bland inn salsa.

    3. Legg et lag tortillachips i bunnen av en ildfast form og ha den ferdige gryten over.

    4. Strø over et lag tortillachips på toppen sammen med revet ost. Gratineres på 200 grader til osten er smeltet. Pass på at torilllachipsen ikke blir svidd.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!