En enkel og rask wokrett med gode smaker. Kinabiff er en ny favoritt!

Porsjoner: 4

Ingredienser:
  • 800 g biffkjøtt i strimler
  • 2 pk egg nudler
  • 200 g østerssopp
  • 1 stk nykål, sommerkål eller spisskål
  • ½ dl østerssaus (oyster sauce)
  • ½ dl soyasaus
  • 2 stk rød paprika

  • Slik gjør du:

    1. Strimle sopp, kål og paprika.

    2. Kok nudlene etter anvisning på pakken.

    3. Stek kjøttet i to omganger i en wok eller panne på sterk varme. Ta kjøttet ut og gjør det samme med grønnsakene.

    4. Ha kjøttet tilbake sammen med grønnsakene, rør inn østerssaus og soyasaus. Bland inn nudlene til slutt.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!