Her lages alt i en pakke, og smaken - den er fantastisk!

Porsjoner: 4

Ingredienser
  • 4 stk grillet kyllinglår
  • 8 stk potet (gjerne amadine eller nypotet)
  • 1 beger rød cherrytomat
  • 1 bunt vårløk
  • ½ ts salt
  • ½ ts pepper
  • 1 ss rapsolje
  • Slik gjør du

    1. Del kyllinglårene i to. Skjær poteter og tomat i skiver og finsnitt vårløken.

    2. Legg et lag skivede poteter på et stykke smurt folie. Dryss over vårløk og legg på tomater. Krydre med salt og pepper. Legg kyllinglårene på toppen.

    3. Brett opp kantene på folien og sett pakken inn i ovnen ved 225 °C i ca. 25 minutter.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!