På under under 20 minutter kan du diske opp med denne fargerike middagssalaten.

Porsjoner: 4

Ingredienser
  • 600 g biffkjøtt i strimler
  • 1 ts salt
  • ½ ts pepper
  • 2 ss flytende margarin
  • 2 stk tomat i terninger
  • 1 stk avocado i terninger
  • 2 stk vårløk i strimler
  • 1 pk fullkornsnudler eller eggnudler
  • 1 pk grovhakket ruccula Slik gjør du

    1. Kok nudlene etter anvisning på pakken. Hell av kokevannet og skyll dem med kaldt vann. Avkjøl helt.

    2. Krydre biffstrimlene og stek dem raskt.

    3. Bland nudler og grønnsaker, og server med biffstrimer på toppen.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!