Koteletten spiller selvfølgelig førstefiolin, men med kinakål med på scenen vil resultatet bli spesielt harmonisk.

Porsjoner: 4

Ingredienser
  • 4 stk kotelett av svin
  • 2 ss margarin
  • ½ ts salt
  • ¼ ts pepper
  • 1 stk kinakål
  • 1 pose carbonarasaus
  • 1 pk brødkrutonger
  • 20 stk sorte oliven
  • Slik gjør du

    1. Brun kotelettene raskt i varm panne og dryss på salt og pepper. Trekk pannen vekk fra platen og legg et lokk over. La kotelettene ettersteke i ca. 5 minutter.

    2. Kok sausen etter anvisning på pakken. Skjær kinakål i strimler og vend inn i sausen.

    3. Strø brødkrutonger og oliven over rett før servering

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!