Denne formen er enkel og god, og kan like fint lages kvelden i forveien.

Porsjoner: 4

Ingredienser:
  • 400 g kjøttdeig eller karbonadedeig
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 8 dl makaroni
  • 2 stk tomat
  • 2 stk gulrot
  • 1 ss tørket basilikum eller oregano
  • 1 ts salt
  • ½ ts pepper
  • 200 g revet hvitost

  • Slik gjør du:

    1. Forvarm ovnen til 200 °C. Kok makaronien etter anvisning på pakken.

    2. Stek kjøttdeigen i margarin/olje på høy varme i en stekepanne. Stek en halv pakke av gangen for å få brunet deigen skikkelig.

    3. Ha den kokte makaronien og kjøttdeigen i en ildfast form sammen med skivede tomater og gulrøtter. Krydre og strø revet ost på toppen. Stekes i ovn på 200 °C i ca. 20 minutter.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no



Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!