Her er en oppskrift som passer godt til søndagsmiddagen.

Porsjoner 4

Ingredienser
  • 1 stk kalkunfilet, ca. 750 g/li>
  • skallet av 1 stk lime/li>
  • salt og nykvernet pepper/li>
  • 2 ss margarin til steking/li> Sherrysaus:
  • 3 dl kremfløte/li>
  • 2 ts grønne pepperkorn/li>
  • ½ ts malt ingefær/li>
  • 3 ss sherry/li>
  • 4 stk kiwi i skiver
  • Slik gjør du

    1. Skjær kalkunfileten i 1 cm tykke skiver. Ha på finrevet limeskall, salt og pepper. Stek kalkunfiletene et par minutter på hver side. Ta dem ut av pannen og hold dem varme.

    2. Ha kremfløte, knuste grønne pepper, ingefær og sherry i pannen. Småkok til det tykner.

    3. Ha i kiwi og smak til med salt og pepper. La det bare bli varmt, ikke la det koke.

    Server med tagliatelle og en blandet salat, gjerne med ulike salattyper i rødt og grønt.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!