Kylling passer til alle årstider. Hva med en kyllingrett med et snev av høst?

Porsjoner: 4

Ingredienser:
  • 4 stk grillet kyllinglår
  • 200 g sopp i skiver
  • 10 stk sjalottløk
  • 1 boks ferdig soppsuppe
  • 1 ½ dl vann
  • 1 beger crème fraîche orginal, 35 %
  • ½ stk rød paprika
  • ½ ts salt
  • ½ ts pepper

  • Slik gjør du:

    1. Del kyllinglårene i to og ha dem i en smurt, ildfast form.

    2. Del soppen i skiver og stek dem lett. Stek sjalottløkene til de er blanke.

    3. Bland sammen suppe, vann og crème fraîche. Krydre med salt og pepper. Hell soppstuingen over kyllinglårene og legg på stekt sopp og løk.

    4. Sett formen inn i ovn ved 200 °C i ca. 25 minutter.

    5. Dryss over hakket paprika.

    Server gjerne med godt brød.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no



Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!