En passelig mett mage gjør en god tur enda bedre. Denne kebaben smaker veldig godt og sørger for både god energi og smil om munnen hele veien. God tur!

Porsjoner: 2

Ingredienser:
  • 200 g benfritt lammekjøtt i strimler
  • 1 ss margarin
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 1 ts malt spisskummen
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • ½ stk finhakket rød chili
  • 100 g kantarell
  • 2 stk vårløk i strimler
  • ca. 3 ss yoghurt naturell
  • 2 stk fullkorn pitabrød

  • Slik gjør du:

    1. Stek kjøttet i margarin med krydder, hvitløk og chili i middels varm panne i et par minutter.

    2. Tilsett kantareller og stek videre i cirka ett minutt.

    3. Vend inn strimlet vårløk og server i pitabrød med yoghurt naturell.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no



Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!