Dette er en herlig enkel pastarett med kyllingfilet og massevis med smakfulle tomater og urter.

Porsjoner: 4

Ingredienser
  • 3 stk kyllingfilet
  • 500 g spagetti
  • ca. 350 g rød cherrytomat , røde og gule
  • ca. ¼ potte frisk merian , evt. basilikum
  • 6 ss olivenolje
  • 1 båt hvitløk i tynne skiver
  • 1 ss hvitvinseddik , evt. rødvinseddik
  • havsalt
  • kvernet pepper
  • Slik gjør du

    1. Stek kyllingfiletne i margarin i 2 minutter på hver side i middels varm panne. Etterstek på lav varme under lokk i 6-8 minutter. Ha på salt og pepper.

    2. Kok pasta etter anvisning på pakken. Del tomatene i to.

    3. La pastaen renne av og bland med tomater, hvitløk og urter. Del kyllingfiletene i biter, og fordel dem over retten. Slå på olje og eddik og strø på salt og pepper.

    Bland alt lett sammen og server straks med godt brød.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!