Hvorfor ikke grille i ovnen til hverdags?

Porsjoner: 4

Ingredienser
  • 4 stk kyllingfilet
  • 2 ss olje
  • salt og pepper
  • Bønnesalat:
  • 1 boks hermetiske limabønner (butter beans)
  • 1 stk rød paprika
  • ½ stk slangeagurk
  • 1 dl sorte oliven
  • 150 g fetaost
  • 2 ss virgin olivenolje
  • 2 ss rødvinseddik
  • 1 bunt frisk kruspersille
  • salt og pepper
  • Slik gjør du

    1. Pensle kyllingfiletene med olje og krydre med salt og pepper.

    2. Pensle risten på grillen med litt olje, og legg filetene på risten. Snu ofte, så filetene ikke brenner seg. Grill på middels varme i ca. 5 minutter på hver side og la kjøttet hvile litt før servering.

    3. Del alle ingrediensene til salaten i biter og bland sammen i en bolle.

    4. Visp sammen olje, eddik og finhakket persille. Smak til med salt og pepper og hell dressingen over salaten.

    Server nygrillede kyllingfileter i følge med bønnesalat.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!