Dagens rett:  Kyllingfilet med bønnesalat

Lett, raskt og godt.

Dagens rett: 
                            
					
	





	Kyllingfilet med bønnesalat
Dagens rett:  Kyllingfilet med bønnesalat
Sist oppdatert
Hvorfor ikke grille i ovnen til hverdags?

Porsjoner: 4

Ingredienser
  • 4 stk kyllingfilet
  • 2 ss olje
  • salt og pepper
  • Bønnesalat:
  • 1 boks hermetiske limabønner (butter beans)
  • 1 stk rød paprika
  • ½ stk slangeagurk
  • 1 dl sorte oliven
  • 150 g fetaost
  • 2 ss virgin olivenolje
  • 2 ss rødvinseddik
  • 1 bunt frisk kruspersille
  • salt og pepper
  • Slik gjør du

    1. Pensle kyllingfiletene med olje og krydre med salt og pepper.

    2. Pensle risten på grillen med litt olje, og legg filetene på risten. Snu ofte, så filetene ikke brenner seg. Grill på middels varme i ca. 5 minutter på hver side og la kjøttet hvile litt før servering.

    3. Del alle ingrediensene til salaten i biter og bland sammen i en bolle.

    4. Visp sammen olje, eddik og finhakket persille. Smak til med salt og pepper og hell dressingen over salaten.

    Server nygrillede kyllingfileter i følge med bønnesalat.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Denne saken ble første gang publisert 05/10 2011, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også