Dagens rett: Tomatgryte med skinkebiff
Sunn hverdagsmat for hele familien.
Sunn mat trenger ikke å være kjedelig. Prøv denne magre og fristende gryten, perfekt for hele familien.
Porsjoner: 4
Ingredienser:
Porsjoner: 4
Ingredienser:
- 4 stk skinkebiff à 150 g
- 1 stk løk
- 2 ss margarin eller olje til steking
- 1 boks hakkede, hermetiske tomater
- ½ ss chilipasta (sambal oelek)
- 2 ss tomatpuré
- Ca. 1 dl vann
- 1 ts salt
- 1 boks hermetiske kikerter
- 2 ts sukker
- ½ ts pepper
- 1 pk ruccula
- Slik gjør du:
1. Del skinkebiffene i to. Brun margarinen i en jerngryte og fres skinkebiffene på høy varme på begge sider sammen med løk i båter.
2. Tilsett tomater, tomatpure, sambal oelek, kikerter, vann og salt.
3. La gryta trekke 3-4 minutter, smak til med litt sukker og pepper. Skjær rucculasalat i mindre biter, og bland den inn like før servering.
Server med ris eller potetmos.
Oppskriften er hentet fra Matprat.no
Denne saken ble første gang publisert 03/10 2011, og sist oppdatert 30/04 2017.