Dagens rett: Tomatgryte med skinkebiff

Sunn hverdagsmat for hele familien.

Dagens rett: Tomatgryte med skinkebiff
Dagens rett: Tomatgryte med skinkebiff
Sist oppdatert
Sunn mat trenger ikke å være kjedelig. Prøv denne magre og fristende gryten, perfekt for hele familien.

Porsjoner: 4

Ingredienser:
  • 4 stk skinkebiff à 150 g
  • 1 stk løk
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 1 boks hakkede, hermetiske tomater
  • ½ ss chilipasta (sambal oelek)
  • 2 ss tomatpuré
  • Ca. 1 dl vann
  • 1 ts salt
  • 1 boks hermetiske kikerter
  • 2 ts sukker
  • ½ ts pepper
  • 1 pk ruccula
  • Slik gjør du:

    1. Del skinkebiffene i to. Brun margarinen i en jerngryte og fres skinkebiffene på høy varme på begge sider sammen med løk i båter.

    2. Tilsett tomater, tomatpure, sambal oelek, kikerter, vann og salt.

    3. La gryta trekke 3-4 minutter, smak til med litt sukker og pepper. Skjær rucculasalat i mindre biter, og bland den inn like før servering.

    Server med ris eller potetmos.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Denne saken ble første gang publisert 03/10 2011, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også