Brokkoletti er en enkel og god eggepanne med brokkoli. Super hverdagsmat!

Porsjoner: 3

Ingredienser:
  • 6 stk egg
  • 6 ss vann
  • 1 ts salt
  • ½ stk brokkoli, bunt
  • ca. 100 g revet magerost , (ca. 16% fett)
  • ½ ts pepper
  • 4 skiver spekeskinke
  • Slik gjør du:

    1. Pisk sammen egg, vann og salt.

    2. Smelt margarin i en middels varm panne og hell i røren. Legg på ferdig kokt brokkoli når eggepannen har stivnet noe.

    3. Dryss revet ost på toppen. Legg over et lokk og la pannen stå på svak varme til eggene har stivnet og osten har smeltet.

    Server eggepannen med spekeskinke.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no



Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!