Noen ganger smaker det best med en salat i stedet for noe varmt å spise. I denne egg- og tunfisksalaten kan du gjerne bruke kokte poteter fra gårsdagens middag.

Porsjoner: 4

Ingredienser
  • 4 stk egg
  • 1 stk romanosalat
  • 3 stk tomat
  • 1 stk rød paprika
  • ½ stk rødløk
  • 1 boks hermetisk tunfisk i vann
  • 1 ts kapers
  • 1 boks hermetiske kikerter
  • Dressing:
  • 3 ss virgin olivenolje
  • 2 ss hvitvinseddik
  • salt og pepper
  • Slik gjør du

    1. Kok eggene i 8-10 minutter og avkjøl i rennende, kald vann. Skrell eggene og del dem i båter.

    2. Del opp resten av ingrediensene til salaten i passe store salatbiter og anrett på et fat. Legg eggebåtene på toppen.

    3. Bland sammen olje og eddik til dressingen og smak til med litt salt og pepper. Fordel dressingen over salaten.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!