Grillet kylling er et godt utgangspunkt for mange retter, blant annet denne med smakfull spinatpasta.

Porsjoner: 2

Ingredienser:
  • 1 stk grillet kylling (850 gram råvekt)
  • 1 pk dypfryst spinat
  • 3 dl crème fraîche original, 35 %
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 1 ½ dl hvitvin , evt. 1 ½ dl hønsebuljong
  • 2 dl revet hvitost
  • Salt og pepper etter smak
  • Båndspagetti etter mengdeanvisning på pakken
  • Slik gjør du:

    1. Tin spinaten og la vannet renne godt av.

    2. Ha spinaten over i en liten gryte og tilsett resten av ingrediensene. La sausen småkoke til den blir passe tykk. Smak til med salt og pepper.

    3. Kok båndspagetti som anvist på pakken. Hell sausen over pastaen og server sammen med grillet kylling. Pynt med for eksempel sort oliven.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!