Med denne retten får du hele middagen servert i én form. En enkel rett med masse spennende smaker!

Porsjoner: 4

Ingredienser:
  • 6 stk grillede kyllinglår
  • 8 stk mandelpoteter i tynne skiver
  • 2 stk rødløk i skiver
  • 3 stk hakkede vårløk
  • 1 boks kokosmelk
  • 1 boks hakkede, hermetiske tomater
  • ½ dl soyasaus
  • ca. 3 ts grønn karripasta
  • ca. 3 ts sukker
  • ca. 3 ss peanøtter
  • Slik gjør du:

    Sett stekeovnen på 225 °C.

    1. Ha poteter, løk, tomater, kokosmelk, soyasaus og karripasta i en ildfast form. Bland alt godt. Smak til med sukker som gir mer smak og sødme i tomatene.

    2. Legg kyllinglårene på toppen og stek i ovn i minst 30 minutter til skinnet på kyllinglårene er sprøtt og potetskivene møre. Sjekk gjerne om potetene er møre med en spiss kniv.

    Dryss over peanøtter like før servering, og pynt med frisk koriander om du har. Nanbrød smaker godt ved siden av.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!