Omelett er raskt, enkelt og godt. Med brød ved siden av får du et fullverdig ernæringsmessig måltid.

Porsjoner: 4

Ingredienser
  • 8 stk egg
  • 8 ss vann
  • litt salt
  • 2 ss margarin til steking
  • Råkost:
  • 2 stk strimlet rapidsalat
  • 4 stk revet gulrot
  • Slik gjør du

    1. Visp sammen egg, vann og salt og hell røren i en liten stekepanne. Pannen må være så varm at en klatt margarin freser når den slippes i. Trekk røren inn mot midten. Eventuelt fyll legges på den ene halvdelen og den andre halvdelen brettes over.

    2. Bland strimlet salat og revet gulrot til en frisk og god råkost.

    Tips:

    Som fyll kan du bruke revet ost, kokt skinke, purre, sopp, krydderurter og bacon.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!