Denne retten består av potetmos med revet ost, servert med stekt bacon, sopp og kjøttdeig av svin. Raskt og enkelt!

Porsjoner 4

Ingredienser
  • 400 g kjøttdeig av svin
  • Ca. 100 g bacon
  • 300 g frisk sjampinjong
  • 100 g purre
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 2 pose potetmospulver
  • 2 dl hvitost
  • Slik gjør du 1. Skjær bacon i biter, sopp i skiver og purre i ringer. Stek bacon, sopp og kjøttdeig i en stekepanne med margarin/olje til kjøttdeigen er gjennomstekt. Ha i purre og stek videre til purren har blitt blank (ca. 2 minutter).

    2. Lag potetmos etter anvisning på posen. Rør inn revet ost.

    3. Fordel potetmosen på tallerkenene og ha kjøttblandingen på toppen.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!