Omelett er både rask og enkel mat og kan fylles med all verdens spennende ingredienser. Her har vi valgt en variant fra Matprat.no med typiske råvarer fra Asia. Nydelig og mettende.

Porsjoner: 4

Ingredienser:
  • 400 g biffkjøtt i strimler
  • 200 g østerssopp
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 1 boks bønnespirer
  • 2 ss østerssaus (oyster sauce)
  • 6 stk egg
  • 1 dl vann
  • ½ ts salt
  • Slik gjør du

    1. Skjær soppen i skiver. Stek biffstrimlene sammen med sopp til det har fått en gylden farge. Ha på bønnespirene og østerssausen. La alt steke videre i ca 1 minutt.

    2. Bland eggene sammen med vann og salt. Ha eggeblandingen i en varm stekepanne. Rør noen ganger med en stekespade. Når omeletten begynner å stivne, kan du tilsette fyllet på den ene halvdelen.

    3. Brett over den andre halvdelen og la omeletten steke videre i ca 2 minutter.

    Serveres med salat og brød.



Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!