Dagens rett: Spanske koteletter
Herlig, eksotisk middagsmat.
Prøv denne retten fra
matprat.no med herlige smaker fra Spania. Drøm deg bort til sol, sommer og heftig temperament.
Porsjoner: 4
Ingredienser
Porsjoner: 4
Ingredienser
- 4 stk kotelett av svin
- 2 ss olje til steking
- 3 båt hvitløk
- 1 ts salt
- ½ ts pepper
- 1 stk rød paprika
- 1 stk gul paprika
- 1 stk grønn squash
- 1 stk rød chili
- 3 ss sorte oliven
- 1 ½ dl hvitvin eller cider
- Slik gjør du
1. Brun kotelettene raskt. Dryss over litt salt og grovmalt pepper. Legg dem til side og hold varmt.
2. Del grønnsakene i strimler og finhakk chili. Fres grønnsakene raskt i panna og tilsett hvitvin eller cider.
3. Legg kotelettene over og legg på lokk. La det hele brassere (trekke) i ca. 10 minutter.
Server med brød.
Denne saken ble første gang publisert 04/09 2011, og sist oppdatert 30/04 2017.