Prøv denne retten fra matprat.no med herlige smaker fra Spania. Drøm deg bort til sol, sommer og heftig temperament.

Porsjoner: 4

Ingredienser
  • 4 stk kotelett av svin
  • 2 ss olje til steking
  • 3 båt hvitløk
  • 1 ts salt
  • ½ ts pepper
  • 1 stk rød paprika
  • 1 stk gul paprika
  • 1 stk grønn squash
  • 1 stk rød chili
  • 3 ss sorte oliven
  • 1 ½ dl hvitvin eller cider
  • Slik gjør du

    1. Brun kotelettene raskt. Dryss over litt salt og grovmalt pepper. Legg dem til side og hold varmt.

    2. Del grønnsakene i strimler og finhakk chili. Fres grønnsakene raskt i panna og tilsett hvitvin eller cider.

    3. Legg kotelettene over og legg på lokk. La det hele brassere (trekke) i ca. 10 minutter.

    Server med brød.





Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!