Server saftige kyllingboller med pasta og fargerike grønnsaker. Matprat.no gir deg denne raske og smakfulle retten.

Porsjoner: 4

Ingredienser:

Kjøttboller:
  • 400 g kyllingkjøttdeig
  • ½ ts salt
  • ½ ts pepper
  • ½ stk finhakket rød chili
  • 3 båter finhakket hvitløk

  • Lun pastasalat:
  • 250 g pastaskruer
  • 1 bunt frisk, grønn asparges
  • 1 stk rødløk i ringer
  • 1 beger røde cherrytomater
  • 10 stk sorte oliven

  • Slik gjør du

    1. Rør sammen alle ingrediensene til kjøttbollene og lag små boller.

    2. Stek bollene på middels varme i 10-15 minutter. Snu på kjøttbollene under steking.

    3. Kok pasta etter anvisning på pakken. Forvell asparges i ett minutt, og del den i litt store biter. Bland alle ingrediensene til salaten i en bolle sammen med kyllingkjøttbollene og hell over 2-3 ss urteolje eller pesto.

    Serveres med brød.

    Urteolje

    Fjern grove stilker, og kjør resten av en bunt bladpersille i hurtigmikser med en halv potte basilikum, en ts salt og to båter hvitløk. Spe med ca. 2,5 dl olivenolje til du får den konsistensen du ønsker.





Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!