Dagens rett: Kyllingkebab
Tilsett litt krydder i hverdagen.
Lag din egen kebab med spennende smak av kanel, chili og hvitløk. Om du steker dem på grillen eller i pannen er opp til deg - eller kanskje været.
Matprat.no gir deg oppskriften.
Porsjoner: 4
Ingredienser
Porsjoner: 4
Ingredienser
- 400 g kyllingkjøttdeig
- 1 ss rapsolje
- 1 ss malt kanel
- 1 ss chilipasta (sambal oelek) eller etter smak
- 3 hvitløksbåter
- ½ stk rødløk
- 2 ss frisk kruspersille
- 4 stk trepinne
- Slik gjør du
1. Finhakk løk og hvitløk og bland sammen med alle ingrediensene.
2. Form 4 avlange pølser og klem dem rundt trespydene.
3. Stek spydene med kyllingkebab i stekeovn ved 200 °C i ca. 15 minutter eller legg dem på grillen i 5-7 minutter på hver side. Rull kyllingkebabene i finhakket persille før servering.
Server kebaben med frisk salat og en god dressing.
Denne saken ble første gang publisert 30/08 2011, og sist oppdatert 30/04 2017.