Lag din egen kebab med spennende smak av kanel, chili og hvitløk. Om du steker dem på grillen eller i pannen er opp til deg - eller kanskje været. Matprat.no gir deg oppskriften.

Porsjoner: 4

Ingredienser
  • 400 g kyllingkjøttdeig
  • 1 ss rapsolje
  • 1 ss malt kanel
  • 1 ss chilipasta (sambal oelek) eller etter smak
  • 3 hvitløksbåter
  • ½ stk rødløk
  • 2 ss frisk kruspersille
  • 4 stk trepinne
  • Slik gjør du

    1. Finhakk løk og hvitløk og bland sammen med alle ingrediensene.

    2. Form 4 avlange pølser og klem dem rundt trespydene.

    3. Stek spydene med kyllingkebab i stekeovn ved 200 °C i ca. 15 minutter eller legg dem på grillen i 5-7 minutter på hver side. Rull kyllingkebabene i finhakket persille før servering.

    Server kebaben med frisk salat og en god dressing.





Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!