Nudler er godt, særlig når de blandes med skinke, grønnsaker og egg. Dette er en rask hverdagsrett som ikke krever all verdens med forberedelser eller tid. Her får du oppskriften fra matprat.no

Porsjoner: 4

Ingredienser:
  • 200 g smårettskinke
  • 2 ss margarin til steking
  • 1 pose dypfryst wokblanding
  • 300 g ferdigkokte nudler
  • 1 ts chilipulver
  • 2 stk egg

  • Slik gjør du:

    1. Stek skinken i margarin.

    2. Ha i wokgrønnsakene og stek videre i noen minutter. Vend blandingen underveis.

    3. Rør inn nudlene og ha på chilipulveret.

    4. Lag et tomrom i midten av blandingen og knekk eggene oppi. Rør rundt til eggene begynner å bli til ferdig eggerøre. Vend det deretter inn i nudelblandingen.




Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!