Anitas jordbærkake
Sendt inn av Texas. Når geleèn er halvstiv blandes den med kremen. blandingen has på bunnen og settes inn i kjøleskapet. Lag en ny pakke gelè (bringebær eller jordbær) med halv mengde vann. La den stå kjølig til den er halvstiv. 1-2 kurver jordbær has oppå kaka, og den stivnede geleèn helles over. Stå kjølig.
250 g. søt havrekjeks (knuses)
110 g. smør (smeltes)
50 g. hasselnøttkjerner (males grovt)
Deigen trykkes ut i bunnen av smurt kakeform.
1 pk. bringebær (eller jordbær) gelè lages . Bruk halv mengde vann!!!
Settes i kjøleskapet til den er halvstiv.
1/4 l. fløte (piskes)
2 beger lettrømme
100 g. melis
1 ts. vaniljesukker
Rømme, melis og vaniljesukker has i kremen.
Når geleèn er halvstiv blandes den med kremen. blandingen has på bunnen og settes inn i kjøleskapet. Lag en ny pakke gelè (bringebær eller jordbær) med halv mengde vann. La den stå kjølig til den er halvstiv. 1-2 kurver jordbær has oppå kaka, og den stivnede geleèn helles over. Stå kjølig.
110 g. smør (smeltes)
50 g. hasselnøttkjerner (males grovt)
Deigen trykkes ut i bunnen av smurt kakeform.
1 pk. bringebær (eller jordbær) gelè lages . Bruk halv mengde vann!!!
Settes i kjøleskapet til den er halvstiv.
1/4 l. fløte (piskes)
2 beger lettrømme
100 g. melis
1 ts. vaniljesukker
Rømme, melis og vaniljesukker has i kremen.
Når geleèn er halvstiv blandes den med kremen. blandingen has på bunnen og settes inn i kjøleskapet. Lag en ny pakke gelè (bringebær eller jordbær) med halv mengde vann. La den stå kjølig til den er halvstiv. 1-2 kurver jordbær has oppå kaka, og den stivnede geleèn helles over. Stå kjølig.
Denne saken ble første gang publisert 06/06 2003, og sist oppdatert 30/04 2017.