Kvinnehoteller i vinden

Hoteller verden over gjør stadig grep for å slå kloa i kvinnelige globetrottere. Se de lekre bildene!

Publisert Oppdatert
Grand Hotel er et av mange hoteller verden over som satser på det lille ekstra for kvinner. De fjorten rommene på "L adies Floor" er designet av kjente, norske kvinner innfor kultur, underholdning og business.

I helgene kommer jentegjengene. I reneste Sex and the City stil, kombinerer de oppholdet med spa, shopping og god mat. Men hvilke rom foretrekker de?

- Silje Nergaard og Inger Ellen Nicolaisens rom er de to mest populære. Kanskje på grunn av at disse er litt større enn de andre? Det er veldig lett å føle seg hjemme i rommet til Silje Nergaard. Det er designet i lyse pasteller som skaper en koselig, avslappet atmosfære, sier hotellsjef på Grand, Kristine Kvakkestad.

Inger Ellen Nicolaisen har designet et mer maskulint værelse.

- Hennes rom er sort, hvitt og sølv, med et minimalistisk og rent design. Rommene gir to helt ulike opplevelser, forteller Kvakkestad i en pressemelding.

Feminin ekstraservice

Det er flere hoteller i verden som vet å verdsette kvinnen. På W-hotels i New York finner du make-up sett til bruk i krisesituasjoner. De innholder maskara, parfyme, lipgloss etc. Dette ligger klar til bruk på hvert rom. Hotellet gjør alt for at kvinnelige gjester skal se ut som en million dollar. Trenger du en stiligere utgave av "den lille sorte" enn kofferten din kan trylle frem, kan du låne en av Diane von Fürstenberg.

Grange City Hotel i London er også opptatt av dette, og har like godt sørget for at det hele tiden er tilgjengelig "a ll inclusive make-up" for sine kvinnelige gjester. I tillegg er både dyner og puter egnet for allergikere, og hårføneren er ekstra kraftig.

Grand Hyatt i Berlin har egen "veskeoppbevaring", ved bordene i spisesalen. Her kan man nyte maten, uten undre seg over hvor vesken befinner seg under bordet.

Ritz i Madrid har egen beholder til ringer på badet, sammen med en innfelt stol i dusjen - slik går barberingen av leggene raskt og effektivt. Speilene holder en god temperatur, så de ikke blir duggete.

The Premier Hotel på Manhattan har også en hel etasje spesielt designet for kvinner. Du må ha nøkkelkort tilhørende en av rommene i etasjen for å få tilgang, for ekstra sikkerhet. Rommene har yogamatter, badekåper og tøfler, et eget sminkespeil og badesalt, i tillegg til et bredt utvalg av magasiner.

Hotel Artemisia i Berlin har dratt det enda lengre. Dette hotellet er kun åpent for kvinner, og kan i tillegg til feminine rom skilte med en fantastisk takterrasse.

Se bilder av de lekre hotellrommene her!Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning