Kreolske reker

Lettvint, men god og spennende middag! Du kan gjøre den ganske mild,eller hot and spicy! Prøv deg frem og varier kryddermengden.

Sist oppdatert
3 ss olje
1-2 løk i biter
1 paprika i biter
2-3 hakka tomater eller en boks hermetiske tomater
1-2 fedd hvitløk

1-2 ss chilisaus
2-3 ts karri
litt salt og pepper
noen dråper sitronsaft

2,5 dl fløte
reker (eventuelt krepsehaler)

Stek løken gyllen i en litt stor stekepanne..
Ha i paprika og tomater og la surre ei stund.
Ha i finhakket hvitløk.
Tilsett chilisaus og krydder og la dette surre.
Tilsett fløte, og gi et oppkok...
Tilsett rekene rett før servering. OBS! Rekene skal ikke koke.

Server med ris,baguetter og en god salat.

God appetitt!

Denne saken ble første gang publisert 16/09 2003, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også