Kjendisenes mote-og skjønnhetstips!

- Jeg liker klær som er casual og samtidig pynta, sier Aylar. Få flere tips her!

Publisert Oppdatert
Mangos nye flaggskip åpnet offisielt i Karl Johansgate i går kveld. Spesielt inviterte, moteinteresserte og en og annen kjendis var å se på den røde løperen. Kvinneguiden stakk innom for å få noen gode motetips!

Vintage-glamour

Skuespiller Elin Sogn mener hun er en dårlig shopper;

- Jeg ender aldri opp med å finne noe som jeg vil kjøpe, jeg er dårlig til å kle på meg! Vanligvis står jeg opp og finner det jeg er komfortabel i og hopper i kostyme på jobben. Men jeg liker at 90-tallet er tilbake igjen i motebildet, sier Sogn til Kvinneguiden.

Glamourmodell Aylar Lie liker helst at klærne er classy samtidig som de skal være komfortable.

- Jeg tror vi jenter generelt liker litt løse klær fremfor trange jeans som gnager i skrittet. Det er bra med klær som er casual og pynta samtidig, sier hun.

Skuespiller Penelope og søsteren Monica Cruz er Mangos ansikter utad, og har designet flere kolleksjoner for kjeden. Den litt mindre kjente søsteren var å se i den nye Oslobutikken torsdag, og hun hadde følgende å si om høstens kolleksjon:

- Kolleksjonen vår består av vintageinspirerte plagg med 40-og 50-tallspreg. Vi har også blitt inspirert av italiensk film fra 50-tallet, samtidig som mange av reisene jeg har gjort i mitt liv reflekteres i plaggene, sier Cruz til Kvinneguiden.

Norske jenter bra kledd

Pressetalsmann for Mango, Lars Janowski, sier til Kvinneguiden at Mangos høstkolleksjon i hovedsak består av grå og svarte plagg med mønster og teksturer, samt nøkkelfargene lilla og sennepsgul.

- Jeans er også det viktigste høstplagget synes jeg. I høst ser vi også mye silketopper med volum og med en strikkecardigan over. Stort på stort er hot, sier Janowski.

Han synes norske jenter er svært flinke å kle seg;

- Norske - og skandinaviske jenter generelt har en unik evne til å kombinere enkle stoffer sammen uten å se kjedelige ut, og de er flinke å være glamorøse i hverdagen, sier han.

SkjønnhetstipseneElin Sogn

- I dag som på 90-tallet er det bukser med høyt liv, store dressjakker og tights som gjelder. Selv om det er mye kjedelige farger som svart, brunt og grått akkurat nå, finnes det litt freshe farger også, sier Sogn til Kvinneguiden.
- Vil du lære deg å gå på høye hæler, må du gå mye på det. Jeg går på høye hæler i ti timer hver dag på jobben, og det viktigste tipset jeg har er at du må ha rette knær!

Aylar Lie

- Mitt beste tips er å gå med klær som er komfortable og løse uten å gnage noen steder, sier Aylar.
- Jeg liker å bli sminka av min sminkør Anne Grethe Storheim men det aller beste er å gå uten sminke til hverdags.
- Jeg spiser mye sjokolade, èn hver dag! Men jeg kombinerer det med å spise sunt og drikke mye vann.

Monica Cruz

- Jeg ønsker aldri å gi ut noen generelle motetips fordi jeg mener at alle mennesker bør kle seg forskjellig og ha sin egen stil.

- Samtidig vil jeg understreke at den virkelige skjønnheten kommer innenfra, avslutter hun.

elin320

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning