Kjæresteferien går hit!

Hvor kan du og kjæresten dra på ferie sammen? Få tipsene her!

Publisert Oppdatert
Late dager på en strand sammen med kjæresten er romantisk og avslappende, men for de fleste er det viktig at dere kan dra til et sted som har masse spennende å tilby. Kvinneguidens forumbrukere har tipsene til deg!

Artige reisemål

Det kommer selvsagt an på hva som interesserer dere, men en perfekt ferie sammen med kjæresten inneholder rom for romanse, aktivitet og mye avslapning!

Kvinneguidens forumbrukere har alltid gode råd på lur og diskuterer ivrig i forumtråden for Reiseliv, her får du deres forslag.
  • Hva med Barcelona? Der skal det være fin temperatur på våren. Jeg synes byen er kjempefin. Masse å gjøre og se på, i tillegg til at det er strand der. Det er også muligheter for en skikkelig fest hvis dere har lyst til det. Jeg ville satset på et hotell som ikke ligger midt i byen, men likevel sentralt.
  • Jeg var i Egypt med kjæresten min i fjor sommer. Det var veldig fint, men veeldig varmt! I Sharm el Sheik var det en fin strand og mange utflukter man kunne dra på.
  • Kanskje Nice? Der er jo alt kombinert; strand, fest, by, noe å gjøre og se på.
  • Kan anbefale øyhopping i Kroatia. Var på det med en av mine beste venner, og tror nok den turen ville funka like bra med typen:) Prøv følgende steder: Split, Hvar, Brac, Korcula, Dubrovnik, Pula.
  • Slovenia er også veldig romantisk etter min mening. Ljubljana er en kjempesøt liten by, men ligger ikke ved kysten. Slovenia har bare 5 km kyst, Piran er en veldig koselig by ved kysten, men det er ikke sandstrand. Det er en fake standstrand på charterstedet Portoroz like ved, jeg personlig syntes Portoroz var litt harry, men Ljubljana, Bled og Piran kan anbefales i Slovenia.
  • Dubrovnik er kjempefint. Eller hva med Nice eller Cannes på den franske rivieraen?
  • Jeg og kjæresten var i Berlin første uka i juni dette året. Tro meg - du trenger ikke reise lenger sør for å få varme! Berlin var midt i blinken for kjæresten. Han fikk boltre seg i museer med alt fra tysk historie. Og det er store shoppingsgater og mange varehus. Å leie en sykkel for å sykle gjennom byen og særlig Tiergarten er kjempeflott. Tyske ungdommer vet å feste også. Alle er veldig vennlige og høflige. Berlin er virkelig spennende for en ukes ferie.
  • Parga i Hellas. Det er en liten by helt nord-vest i landet, ikke langt fra grensen til Albania. Selve byen er nydelig. Hotellene er maskert som villaer med bassenger på baksiden, så når du går gjennom byen får du en følelse av at du faktisk ikke er på et "charter sted", men i en hvilken som helst by. Det er mange barer på kaien, så dere kan ta dere en liten fest dersom dere vil. Shopping er litt begrenset, vi kom over alt på 2-3 dager, men det var nok for oss. Der er det også mange muligheter til å ta utflukter til greske øyer eller Albania. Hovedstranden er akkurat passe stor og ligger i en lagune, så snorkling er et must.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning